Plakatserien: “Animals”

Den nyeste serie af plakater fra rblarsen er klar til at blive vist frem, og det er derfor en glæde at præsentere serien: Animals.

Animals er lavet med tankerne om popart og minimalisme. Hver plakat har et forskelligt dyrehovede, i en farve du normalt kun ville se, hvis dyret havde deltaget i Color Run.

I første omgang består serien af de tre plakater: The Eagle, The Wolf & The Lion.

Plakatserien “Superman”

Den Tredje serie af plakater fra rblarsen har været flyvende på shoppen siden launch! Der er selvfølgelig tale om serien: Superman.

Superman er lavet ud fra den kendte sætning “Det er en fugl! Det er et fly! Nej, det er Superman!”.
Alle har brug for en helt i livet, og det er altid rart at kunne genkende ham. Derfor vil du nemt kunne bruge plakaterne til at afgøre om det er din ynglings-superhelt, du har set flyve hen over din by – eller blot et fly eller en fugl.

 

Serien består af de tre plakater: It’s a bird, It’s a plane & It’s Superman.

Plakatserien “Three Words”

Den anden serie af plakater fra rblarsen er nu klar til at blive vist frem, og det er derfor en glæde at præsentere serien: Three Words.

Three Words er lavet – ligesom Emotions – med en motiverende bagtanke, når man ser på dem.

Den stille blå-grå farve gør at de ikke farer i øjnene, og vil derfor kunne være i et rum hvor der i forvejen ikke er mange farver.

 

I første omgang består serien af de tre plakater: Be, Live, Love, Chill, Ease, Relax & Think, Create, Amaze.

Plakatserien “Emotions”

Den første serie af plakater fra rblarsen er klar til at blive vist frem, og det er derfor en glæde at præsentere serien: Emotions.

Emotions er lavet med en motiverende bagtanke, når man ser på dem.

De friske farver, med det simple design vil kunne passe ind i stort set alle rum. Om du vælger at hænge plakaterne i stuen, køkkenet eller soveværelset er op til dig. Det vigtigste er at du husker budskabet, hver enkelt plakat bringer.

 

I første omgang består serien af de tre plakater: Love, Hope & Smile.